Співак Макс Барських став хедлайнером фінального випуску танцювального шоу "Танці з зірками". Він презентував прем'єру хіта "Лей, не шкодуй", передає прес-служба каналу 1+1.

"Лей, не шкодуй" - це гімн вихідного дня! Коли кожен з нас може відірватися від землі і летіти на зустріч шаленого ритму і яскравим вогнів. Мене дуже надихають легенди про Studio 54: денспол прощає гріхи і дарує щастя тут і зараз. Цієї ночі душу свою - лей, не жалій!” - прокоментував співак прем'єру в прямому ефірі.

Через дві доби після релізу «Лей, не шкодуй» на цифрових майданчиках, лірик відео лід-синглу з альбому «1990» потрапив на перші рядки трендів YouTube Music України і Росії, зібрав свій перший мільйон переглядів, став фаворитом головних чартів Apple Music п'яти країн: України, Білорусі, Росії, Латвії, Узбекистану, а також зайняв лідируючі позиції iTunes шести країн: Україна, Росія, Молдова, Ізраїль, ОАЕ і Білорусь.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк виявила унікальну церкву-піраміду.

Як повідомляв Знай. ua, Никитюк засвітила вкрай інтимне фото, фанатам сподобалося.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк разом з тенісисткою Світоліної зайнялися незвичайним справою.