Фітнес-тренер та ведуча проекту “Зважені та щасливі” на СТБ Аніта Луценко не так давно зважилася на зміну образу. Вона змінила зачіску, зробивши знову ультракоротку стрижку. Паралельно відома спортсменка разом з Юлією Богдан “взялась” за чоловіків. Якщо раніше фітнес-тренери допомагали худнути тільки жінкам, то тепер така можливість з'явилася і у чоловіків.

Спеціально для Знай.uа Аніта Луценко прокоментувала зміни в її житті і роботі. Вона зізналася, чому вирішила змінити імідж.

Аніта Луценко з фірмовим каре

“Я зрозуміла, що знайшла свою ідеальну зачіску - моє біле каре, - зауважила спортсменка. - Мені здається, воно краще нікуди, але я злякалася, що все життя мені тепер ходити до старості років з ним, і я вирішила, що пора повеселитися. Звичайно ж, всі подруги сказали: “О, боже, ні, не треба цього робити!”, а чоловік сказав: “Давай! Якщо хочеш, я з тобою теж "наголо”.

Багато хто пам'ятає Аніту з такою стрижкою під час вагітності.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Аніта під час вагітності обрізала коротко волосся

“Так, я в минулий раз, коли дізналася, що вагітна, в цей же день зробила “наголо”. В цей раз - не вагітна!” - запевнила ведуча “Зважених та щасливих”.

Мільйони телеглядачів спостерігають, як учасники проекту “Зважені та щасливі” худнуть і змінюють своє життя. Аніта їм допомагає, мотивує і надихає. Один з учасників дев'ятого сезону особливо дорогий для ведучої. Це Микола Ворошнов - переможець першого сезону, який повернувся на проект, щоб відволіктися в першу чергу від думок, що нагнітаюсть після війни.

Микола Ворошнов, фото: СТБ

Коля якийсь час був гравцем хокейної команди, навіть працював у Канаді, а потім, не сказавши ні слова рідним, відправився на передову захищати Україну.

“Я була однією з тих, хто дуже сильно напружилися для того, щоб його вмовити піти знову на “Зважені та щасливі”. Він кілька разів збирався, потім передумував. Ми спілкуємося давно і для мене було дуже важливо, щоб він пішов. Я розумію, що він весь час в АТО, загинуло багато його друзів, він щотижня розповідає: загинув ще один. У мене, як у подруги, просто було відчуття, що якщо він зараз не піде на проект, то наступна історія буде про нього. Для мене було важливо, щоб він трохи відпочив і хоча б перезавантажився. Він поступово повертається в реальне життя. Зовсім повернутися неможливо. Я вважаю, що це величезний плюс, що він зміг себе перезавантажити”, - поділилася Аніта про Колю.

Микола Ворошнов зміг схуднути в цей раз поки тільки на 49 кг

Чи зможе він знову перемогти на проекті - дізнаємося незабаром, поки що Ворошнов зміг скинути тільки 49 кг за 13 тижнів. Його початкова вага 220 кг.

Аніта Луценко в новому образі
Аніта Луценко в новому образі

Аніта розповіла, що 2019 рік був для неї особливим.

“Я, напевно, розслабилася, - підвела підсумки року фітнес-тренер. - У мене була мінімальна кількість заходів, лекцій. Я взяла собі відпочинок. Здорово подорожувала з сім'єю, сама. У мене був якийсь момент перезавантаження. Як відомо, після перезавантаження починається щось цікаве, тому цей рік був відпочинку, наступний буде вже робочий”.

У листопаді Луценко повідомила про запуск онлайн-програм схуднення для чоловіків. Це новий напрям у її роботі. Допомагає їй у цьому В'ячеслав Приходько - не менш відомий фітнес-тренер.

“Коли ми побачили, що кількість чоловіків, які пройшли нашу жіночу програму і прослухали про всі жіночі перипетії, перевищила 200 осіб, то зрозуміли, що пора запускати чоловічу версію. Якщо чоловіки хочуть цього. Я дуже рада, що мій чоловік з ранку займається в офісі”, - зазначила Аніта.

Аніта знову побувала в Індії і пройшла курс Йоги

Вона зізналася, що чоловіки на відміну від жінок люблять конкурувати і змагатися один з одним.

“Чоловіки і жінки настільки різні, що якась моя думка може виявитися помилковою щодо того, що потрібно чоловікові. Я радше з боку спостерігаю. Їм весь час хочеться відчуття “я крутіше!”, а у дівчаток це може і є, але не в такій мірі”, - підсумувала фітнес-тренер.

Раніше повідомлялося, що відомий фітнес-тренер Аніта Луценко разом зі своєю колегою - зірковим тренером Юлією Богдан представили онлайн-програму схуднення для чоловіків.

Нагадаємо, тренер "Зважених та щасливих" Іраклі Макацарія запропонував купувати прикраси, щоб допомогти недоношеним дітям вижити.

Також в коментарі Знай.uа Марина Боржемська зі “Зважених та щасливих" назвала головну помилку при схудненні.