Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила розкішний чорно-білий кадр з нової фотосесії, примірявши лише чорну напівпрозору майку і засвітивши масивні груди. Так, артистка зізналася, що її дратує слово "дорога", а ще отримувати повідомлення без імені.

"Є одне слово, коли мене їм називають , мене трохи пересмикує. 🙈 Це слово «ДОРОГА». При тому, якщо кажуть дорога Віра, як офіційне звернення, це нормально. Але якщо просто дорога 🤦🏼‍♀️ для мене це звучить дуже грубо і нещиро.. моє найближче оточення це знає, тому не називають так)) а ще я не люблю від знайомих і колег отримувати повідомлення без імені, я відразу розумію, що це розсилка, а я розсилки дуже не люблю.... прям зовсім сумно стає.. Є у вас такі слова ?", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз, засипавши Віру компліментами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.