Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільними кадрами з журналістом Артуром Гаспаряном і Аллою Пугачовою, позуючи на ювілейному вечорі Примадонни на честь 70-річчя. Так, артистка приміряла досить дивне вбрання, одягнувши на ноги масивне м'яке взуття.

"Дорогий Артур @artur_gasparyan_mk 🌺 Нехай із запізненням, але я хочу привітати тебе з Днем народження!🌺 Щастя, радості і добра! Наша зустріч на Ювілейному концерті Алли Борисівни перед початком, а потім за кулісами в її гримерці була незабутньо зворушливою.", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Вид гопника на районі.. Бант явно в тему.😂😂😂", "Ну Настя...як нарядиться - Я у мами дурочка", "Образ сільської божевільної.", "Пугачова шалена імператриця, зробила шпаківню з волосся, тільки дупла не вистачає і щоб звідти зозуля вилітала", "Анастасія що у вас за взуття??!))".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.