Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи в гримерці і примірявши жовтий сарафан з глибоким декольте. Так, артистка засвітила пишні груди, рекламуючи популярну торгову марку чіпсів.

Фолловери залишилися в захваті від фігури Каменських, зазначивши, що сама вона явно не їсть "шкідливу" їжу: "сама-то чіпси не їси, напевно...на ПП😂", "Красуня 😉👍👍", "Яка гарна 😍😍😍😍😍💗💗💗💗💗💗💗", "Шикарна Настя", "Пухнастик в помаранчевому😍😍😍😍", "Цицьки!", "Супер❤️😍", "Красотулечка!!!💖👑🙌🔥💖", "🔥Настя".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.