Популярне російське подружжя артистів Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва розповіли про кризу у відносинах, адже вони прожили разом майже 20 років. Як відомо, пара довгий час приховувала свій роман, адже Меладзе був одружений і виховував трьох дочок. Навіть після того, як Альбіна народила Валерію сина, вона не зізналася в цьому. А потім, коли все стало явним був великий скандал, Джанабаєву засуджували за те, що вкрала Меладзе з сім'ї.

А нещодавно подружжя дало інтерв'ю одному з глянців, в якому поділилися секретами сімейної гармонії, а також розповіли про кризи. Так, за словами Меладзе, вони з дружиною вже майже 20 років разом і за цей час, звичайно ж, були труднощі. "У всіх людей, які довгий час живуть разом, трапляються кризи. І нами все було пройдено", - каже співак. Також він додав, що найчастіше проблеми виникають, коли людина незадоволена своїм життям. Альбіна Джанабаєва у свою чергу зазначила, що у них з чоловіком зовсім різні темпераменти.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.