Ще недавно легендарна українська група Green Grey святкувала своє 25-річчя. І незабаром колектив рок-музикантів відзначить ще одну важливу подію - 50-річчя Дизеля. З цієї нагоди в київському клубі Atlas 25 грудня відбудеться топ-тусовка за участю зірок.

Привітати Андрія Яценка (Diezel) з ювілеєм прийдуть його друзі та колеги. Дизель обіцяє безліч сюрпризів цього вечора. Без дуетів точно не обійдеться.

Дизелю 25 грудня виповниться 50 років

Культовий гітарист обов'язково зіграє зі сцени хіти Green Grey під потужний вокал Муріка.

В клубі буде весело й спекотно і від запальних виступів артистів, і від душевних привітань музикантів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ТНМК, Воплі Відоплясова, Скрябін, Ріапобой, O.TORVALD, Артем Пивоваров, Yurko Yurchenko, ALLOISE, YARMAK, Alina Pash, НКНКТ, The Z, J Scope, Estradarada, С.Жадан, В.Придувалов, А.Вексклярський (dj Толя) та інші збираються привітати Дизеля.

Мурік та Дизель

“Той, хто мене знає, розуміє, що це буде не класичний "ювілей", це буде новий музичний формат, я готую безліч сюрпризів”, - запевнив майбутній іменинник.

Крім зіркових колег, Дизель запрошує на день народження всіх бажаючих. 50 грн від кожного проданого квитка будуть перераховані на підтримку “Будинку ветеранів сцени” в Пущі-Водиці. Також на концерті буде проведено благодійний аукціон.

Історія групи Green Grey почалася в далекі 90-ті роки. Музиканти стали багато в чому першопрохідцями в музичній індустрії. У колективу були злети і падіння, але їхні пісні досі живуть в плейлістах шанувальників.

Дизель багато сил вклав у створення проекту Diezel Jam Session, де музика народжується на очах глядачів. Цей захід став культовим серед музикантів - подія, яка розриває всі шаблони, відкриваючи двері у світ імпровізації.

Що буде на дні народження його засновника і головного натхненника - можна тільки здогадуватися! Ще ні одна паті від Дизеля не пройшла нудно!

25 грудня, клуб Atlas, початок о 19:50!

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що 15 грудня у Києві виступить брутальний і неймовірно талановитий Сергій Міхалок з оркестром "Ляпіс 98". Його виступ завжди чекають з нетерпінням, тому що кожна його пісня - справжній хіт!

Також Знай.uа повідомляв, що у Києві презентували важливу книгу про один з найстрашніших періодів в історії України - Голодомор 1932-1933 рр. Книга має назву "Гарет Джонс. Ціна правди". Гарет Джонс став першим іноземним журналістом, який писав про Голодомор в Україні.

А 27 листопада відбувся передпрем'єрний показ фільму "Ціна правди" у столичному кінотеатрі "Київська Русь" за участю членів знімальної групи.