Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила осінній кадр, позуючи в елітному житловому комплексі Києва. Так, артистка приміряла яскраво-червоне пальто, чорне плаття і чобітки на підборах, доповнивши вбрання вечірнім макіяжем і чарівною посмішкою.

"А як ви рятуєтеся від сірої погоди?", - поцікавилася Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "В теплі і затишку, чого вам всім бажаю!", "Красуня 😍👍", "Улюблена кава❤️ Червоне пальто - ідея👍🏻", "Хорошим настроєм😊і підтягуваннями на турніку☝️🇺🇦💐🤡🌹", "Красунечка❤️", "Сонечко на фотці😍😍😍", "👍супер... Маскування... Я теж люблю одягати яскраве... Це оптимізм і бадьорість", "Ідеал краси української дівчини🤩💖", "Боже яка ви чарівна та тендітна жінка😍".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".