Стан знаменитої співачки Мадонни знову погіршився. Відтак, артистка не тільки скасувала свій концертний тур, а й "довірилася" медикам, які зараз нею опікуються, про таке стало відомо з відеоролику, який вона опублікувала на власній Instagram-сторінці.

Так, 61-річна зірка, яка нещодавно також відмінила концерт через травму ноги, знову відмовилася від виступів, скасувавши гастрольний тур Madame X. Причиною цього став нестерпний біль, який Мадонна відчуває останнім часом. У зв'язку із цим зірка перепросила у фанів.

Мадонна
Мадонна

"Шоу приносить мені стільки радості, що його скасування – своєрідне покарання для мене. Втім, біль, який я наразі відчуваю, нестерпний. Я маю відпочивати та виконувати накази лікарів, щоб повернутися сильнішою та продовжити подорож з усіма вами", – розповіла Мадонна.

Що стало причиною страждань знаменитості, вона не зізналась.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Мадонна шокувала спотвореним обличчям після пластичної операції

Як повідомляв портал Знай.ua, Мадонна оприлюднила своє "голе фото" з молодості – 19-річна співачка постала на ньому у костюмі Єви.

Також Знай.ua писав, Мадонна шокувала весь світ зухвалим виступом на Євробаченні-2019