Російська акторка Анастасія Заворотнюк йде на поправку після проведення операції. Така інформація появилася нещодавно у місцевій пресі після спілкування журналістів із другом чоловіка "Моєї прекрасної няні" Петра Чернишова.

Повідомляється, що зараз Анастасія Заворотнюк проходить курс реабілітації, при цьому її організм добре переносить всі необхідні процедури. Крім того, у Заворотнюк минули сильні головні болі, налагодився сон і з'явився апетит.

Анастасія Заворотнюк, фото: 24news.com.ua
Анастасія Заворотнюк, фото: 24news.com.ua

Із джерела відомо, що артистка почувається значно краще і навіть може гратися зі своєю однорічною донькою Мілою. Про відвідини Заворотнюк молодшою донькою розповіли друзі родини Петра Чернишова та Анастасії Заворотнюк.

Друг фігуриста Петра Чернишова розповів, що Заворотнюк було проведено операцію, після якої актриса почувається значно краще. Навіть більше, знаменитість вже може пересуватися самостійно і не є лежачою хворою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: vgolos.com.ua
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: vgolos.com.ua

"Анастасія знаходиться в реабілітаційному центрі... Вона відчуває себе набагато краще,... вона вже ходить, нормально чує, розмовляє... Петро каже, що є перспектива на одужання... Лікарі дозволили актрисі бачитися з дочкою", - розповів друг сім'ї.

Нагадаємо, раніше Анастасія Заворотнюк знову опинилася в центрі обговорень, тепер ЗМІ заговорили про розлучення

Як повідомляв портал "Знай.ua", у ЗМІ з'явилася інформація про розлучення Заворотнюк і Чернишова

Також "Знай.ua" писав, що Чернишов позбувся останньої згадки про Заворотнюк: помічниця пояснила дивний вчинок чоловіка "Моєї прекрасної няні"