Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості Потап виставив неймовірно романтичну серію фото, позуючи з коханою на премії M1 Music Awards, яка пройшла 30 листопада. Так, Настя стала "Співачкою року", а репер трепетно привітав її, показавши фото зі сцени, де артистка від радості встрибнула Олексію на руки.

"Я вітаю свою дівчинку @kamenskux з заслуженою перемогою! Ти для мене завжди співачка року,століття,життя ! Стільки скільки ти зробила за 2019 , такого розмаїття робіт та географії твого кар'єрного зльоту , мабуть , немає ні в однієї співачки! Ти заслуговуєш всіх нагород світу! Твоє мислення і прагнення , воістину світове! Я тебе люблю і пишаюся тобою ❤️❤️❤️🧸💎 #bearanddiamond #nk P. S. «Обіцяю» Найкраща Пісня , це просто фантастика!" - поділився радістю Потап. Фолловери залишилися в захваті, зазначаючи, що між подружжям неймовірна любов, як у казках.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.