Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася неймовірним образом, виступаючи на сцені київського Палацу Спорту на честь премії M1 Music Awards 30 листопада. До речі, Тіна вже другий рік є продюсером масштабного шоу, запрошуючи зіркових колег виконувати свої хіти наживо. Так, артистка захопила романтичним виступом з харизматичним виконавцем Даном Баланом, виконавши ліричну композицію "Додому". Варто відзначити, що парочці приписують стосунки ще з проекту "Голос країни", однак самі знаменитості не коментують подібні чутки.

"Тіна Кароль та Dan Balan - Додому (LIVE M1 Music Awards)", - лаконічно підписала відео Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Скільки ніжності, скільки щастя, в одному місці, в один вечір...", "Божественно!!!❤️❤️", "весь виступ був наповнений ніжністю, теплими почуттями, одним словом-магія😻😻😻хочеться дивитися і дивитися на вас✨неймовірні🥰", "Ніжно і романтично так😍😍😍", "Шикарний дует 😍😍😍😍 я в приємному шоці ❤️😍", "❤️Які ви сонечка❤️", "Тінаааа, ну це було дуже чудово, щоб описати словами 💔".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще