Відома українська співачка Світлана Лобода часто радує публіку яскравими моментами зі свого життя на сторінці в Instagram. Так і цього разу зірка буквально довела до сліз своїх фанатів, адже виклала зворушливі фото з бабусею, яка відзначає 82-й день народження.

Як видно, Світлана прийшла вітати бабусю в чорному вбранні, але позує на фото в таких позах, що не видно цих шатів повністю. Помітно тільки, що вона в босоніжках на підборах, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Зірка позує разом з іменинницею та іншими родичами, а в підписі до фотографій трепетно привітала бабусю. Шанувальники до сліз зворушені і приєдналися до привітань.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.