Російська акторка Анастасія Заворотнюк йде на поправку після проведення операції. Про стан зірки повідомили близькі до родини знайомі. Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" почала ходити і говорити, однак на публіці так і не з'являється. Віктор Рибін вважає, що актриса ховається із-за свого важкого стану. Соліст групи "Дюна" закликає всіх молитися за зірку і просить не засуджувати її родичів.

Анастасія Заворотнюк, фото: РИА "Новости"
Анастасія Заворотнюк, фото: РИА "Новости"

"Там справа куди більш серйозна і складна. Якщо Настя не з'являється на публіці, то, мабуть, справи йдуть дуже важко. Нам всім треба всім молитися, щоб сталося диво. А рідні правильно роблять, що приховують всі подробиці – це їх особиста справа", – розповів Рибин.

Про рак співак знає не з чуток. Про онкологічному захворюванні Віктор Рибін і Наталія Сенчукова вперше повідомили в 2018 році. Артисти страждали від раку шкіри. Спочатку дивне пляма на нозі зауважила Наталя, потім проблеми зі здоров'ям виникли і в її чоловіка. Врятуватися від онкології допомогли 13 сеансів променевої терапії.

Солісти групи "Дюна" за допомогою зверталися не тільки до лікарів, але і до Бога. Перед вінчанням подружжя виявилися на колективній молитві у храмі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: vgolos.com.ua
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: vgolos.com.ua

"Були, звичайно, люди, які думали, що ми на рак піаримося, але в основному народ поставився з розумінням. І люди, мені здається, нас просто відмолили", – заявив Рибин.

Нагадаємо, раніше Анастасія Заворотнюк знову опинилася в центрі обговорень, тепер ЗМІ заговорили про розлучення

Як повідомляв портал "Знай.ua", у ЗМІ з'явилася інформація про розлучення Заворотнюк і Чернишова

Також "Знай.ua" писав, що Чернишов позбувся останньої згадки про Заворотнюк: помічниця пояснила дивний вчинок чоловіка "Моєї прекрасної няні"