Далеко не перший рік проєкт "Здійсни мрію" дарує справжнє диво діткам, які борються з важкими недугами і невиліковними хворобами.

9-річна Вероніка, Здійсни мрію

Так, маленька Вероніка мріяла заспівати зі своїм зоряним кумиром. Малятко боролася з важким пороком розвитку хребта, перенесла аж 7 операцій, а також важку реабілітацію. 9-річна дівчинка не може ходити, тому що пересувається на візку, проте вона абсолютно не втрачає цілеспрямованості та наполегливості. Вероніка навчається у звичайному класі, і кожен день старанно намагається бути "як всі", не даючи собі ніяких поблажок, і невпинно працює, щоб стати на ноги.

9-річна Вероніка, Здійсни мрію

Також у своєму щільному графіку дівчинка знаходить час і на музику. Вероніка з вчиться співу та гри на фортепіано, а в майбутньому мріє стати співачкою. Популярна українська група "Время и Стекло" є улюбленою для маленької дівчинки. Вероніка обожнює співачку Надю Дорофєєву, щодня після уроків вона знаходить в її YouTube відео і підспівує. Дівчинка захопилася творчістю цієї групи у Скадовську на "Чорноморських іграх".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

9-річна Вероніка, Здійсни мрію

Благодійний проєкт "Здійсни мрію" вирішив допомогти Вероніці і подарувати натхнення. Вона отримала особисте запрошення від Дорофєєвої на концерт мрії. Для підготовки до дивовижного події, Вероніку запросили в салон краси, де американські стиліст і візажист створили їй незабутній образ.

9-річна Вероніка, Время и Стекло, Здійсни мрію

Коли Вероніка приїхала на концерт, ексклюзивно для мрійниці вони разом виконали її улюблену пісню. І ось така бажана зустріч стала реальністю.

9-річна Вероніка, Время и Стекло, Здійсни мрію

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва похвалилася кадром, який був зроблений на червоній доріжці премії M1 Music Awards, і на якому вона позує разом з колегою по групі Позитивом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва та Позитив підкорили неймовірним виступом.

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва показала фрагмент свого виступу на церемонії вручення музичної премії M1 Music Awards, яким просто підірвала зал.