Лідер популярного українського гурту DZIDZIO Михайло Хома розповів історію зі свого дитинства. Про це він повідомив в інтерв'ю "Ранок з Україною".

Так, музикант все ще називає себе "великою дитиною", так як життя змусило його дивитися на все з позитивом. Ще в свої 14 років, його батько пішов з життя, а мама поїхала на заробітки.

Михайло Хома

"В один момент, скажу вам чесно, я не міг цього зрозуміти. Всіх дітей батьки кличуть додому, наприклад, поїсти... І іноді я просто піднімав голову вгору і питав Бога: де моя мама, де мій тато? Але я зрозумів, що цей етап мені дався не просто так – це для того, щоб щось в житті зробити велике, а щоб щось зробити, треба себе пересилити. Я люблю свого батька, у мене про нього найсвітліші спогади! Так само у мене немає ніяких претензій і до мами", - зізнався Хома.

Михайло Хома

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

До того ж, Михайло поділився самим яскравим і дорогим моментом зі свого раннього дитинства.

"Незаплановано тато приїхав з роботи і сказав: "Збирайтеся, ми їдемо на риболовлю". Я не міг це щастя пережити! Як!? Такого не повинно бути і мама дома була, і ми зібралися і поїхали – це у мене тільки раз в житті! Правда, коли ми приїхали на рибу, тато побачив, що я без нього ходив рибалити і порвав всі вудки. Але там не в рибі справа, а в тому, щоб просто провести час. Я до сих пір пам'ятаю цей момент! Так, він самий приємний з дитинства!", - розповів співак.

Також він зазначив конкретні якості, що не бажає бачити у своїх дітях.

"Люди, які народилися в радянські часи, мали в голові якісь обмеження. Їх потім передавали своїм дітям, і я б не хотів у житті своїх дітей ставити якісь обмеження. Тому що життя – це не обмеження, життя – це можливості", – підкреслив артист.

Михайло Хома

Нагадаємо, що популярний український співак Dzidzio провів майстер-клас для київських студентів.

Як повідомляв портал Знай.ua, соліст популярної української поп-гурту DZIDZIO Михайло Хома відверто зізнався, що йому днями довелося пережити страшний момент у житті.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві виявили чоловіка, який нещодавно напав на популярного співака DZIDZIO.