13-річна рідна донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі Шайло офіційно стала хлопчиком – дівчинка змінила ім'я і стала "Джоном". Про це повідомляє західна преса. Про те, що дівчинка почуває себе хлопчиком і хоче змінити стать, почали говорити вже давно. На людях Шайло часто з'являлася в хлоп'ячому одязі і завжди носила коротку стрижку. А пізніше з'ясувалося, що дівчинка почала приймати спеціальні гормональні препарати для переходу на чоловічу стать.

Шайло, Peopletalk
Шайло, Peopletalk

В інтерв'ю Harper’s Bazaar Анжеліна Джолі сказала, що хоче дати дитині можливість пізнати себе. "Знати справжнього себе – дуже важливо для кожного з нас, а особливо для дітей. Ми не можемо вберегти дітей від болю, сердечних страждань і втрат. Але можемо навчити їх, як краще пережити це". Тим часом батько Шайло Бред Пітт, з яким Джолі нещодавно розлучилася, поки не коментує орієнтацію дитини.

Анжеліна Джолі з дітьми, Експрес газета
Анжеліна Джолі з дітьми, Експрес газета

Нагадаємо, студія Disney показала, як Джолі перетворюється в Малефісенту.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта.

Також портал "Знай.ua" писав, що розкрилася несподівана причина розлучення Джолі та Пітта.