В ексчоловіка відомої російської співачки Юлії Началовой Євгена Алдоніна народилася 3 дитина – мила донька Анжеліка. У нього підростає син Артем. А ось від Юлії у Євгена є донька Віра, якій нещодавно виповнилося 13 років.

Юлія Началова

На просторах мережі активно обговорюють поповнення в родині Алдоніна. Деякі з користувачів стверджують, що в особі крихітної Анжеліки в світ повернулася Юлія.

"Переселення душі можливо. Це вже доведено. Кожен повинен пройти свої уроки і мати можливість виправити помилки", – сказала нумеролог Вікторія Барк.

Також парапсихолог Борис Ісаєв виявився солідарним з висловлюванням нумеролога.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Є ще ефект заміщення, коли енергетично виснажений родич поступається місцем новому члену сім'ї і, буває, таким чином, повертається до нас в новому обличчі", – сказав він.

Психолог додав, що переселення душі може відбуватися не тільки в тіла родичів по крові.

"Необов'язково переміщення душі відбувається в тіло родича з крові, головне – з клану. У Юлі за долю закладений низький енергетичний потенціал, схильності до певних хвороб в ній немає, але фізичного перенапруження варто було б уникати", – зазначив експерт.

Більш того, він пояснив причину, з якої говорить про покійниці в теперішньому часі, а сама ж Нічлава вже повернулася в наш світ.

"Вона вже серед нас. Повернулася, щоб захищати Віру, берегти її від поганого. Перед 13-м днем народження доньки повернулася, як і годиться. Дівчинка дуже-дуже цього хотіла, просила мало не кожен день такий подарунок. У Віри 1 грудня-особлива дата. У 13 дуже важливо мати сильний захист. Юля завжди це знала. Тепер про її доньці можна не переживати", – сказав Ісаєв.

Юлія Началова

Нагадаємо, що у колишнього чоловіка Юлії Началовой народилася дитина від його нинішньої дружини - 32-річної Ольги.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік Юлії Началової опублікував фотографії з дня народження їхньої спільної доньки Віри, яке вперше пройшло без матері.

Також портал Знай.ua писав, що в сім'ї колишнього чоловіка Юлії Началовой Євгена Алдоніна поповнення – його нова дружина Ольга народила йому дочку.