Скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася новеньким інтерв'ю з відомим телеведучим Дмитром Шепелєвим, вдівцем співачки Жанни Фріске, яка померла від онкозахворювання в 2015 році. Так, Дмитро виховує їх спільного сина Платона, а нещодавно навколо нього почалася нова хвиля чуток, адже стало відомо про роман Шепелєва з новою жінкою на ім'я Катерина. В інтерв'ю ж знаменитість зізнався Ксенії, чи пробував він наркотики, розповів про виховання сина і навіть вперше заговорив про нову обраницю.

На питання про те, як можна бути таким милим, Дмитро відповідає цілком забавно. Телеведучий зізнається, що в підлітковому віці пробував кокаїн і "травичку", однак йому не сподобалося. Артист стверджує, що у нього ніколи не було сексу утрьох або, наприклад, з чоловіком. Також знаменитість розповів про нову наречену, зізнавшись, що Катерина працює дизайнером і архітектором. Парочку познайомили їхні діти, які ходили в один дитячий садок. Дмитро зізнався, що кохані разом вже три роки, а значить, почали зустрічатися буквально через рік після смерті Жанни. Також знаменитість повідав про дуже складні стосунки з батьками покійної Фріске, адже, за його словами, батько співачки навіть погрожував його життю пістолетом.

Раніше "Знай.uа" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне зізнання з приводу сексуальної орієнтації.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.