Відома українська співачка Світлана Лобода, яка у розпал війни переїхала в Росію, обожнює привертати до себе увагу публіки і успішно це робить на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз зірка показала кілька кадрів з нової фотосесії, на яких позує в лаштунками концертного залу напередодні концерту в російському Воронежі.

Як видно, перед камерою Лобода з'явилася у дивному чоловічому образі, вона, як завжди, кривляється на камеру. На ній чорний спортивний костюм, поверх якого співачка накинула чорний пуховик, на голові чорна шапка, половина обличчя прихована шарфом, а на очах темні окуляри. У підписі до фото Світлана написала: "Холодноооооо, погріємося". Тим часом деякі користувачі нагадали Лободі, що чекають її на вулиці, поки їх не спускають на її концерт, а вони вже замерзли.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.