Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своїм кепський характером, шпагатами і епатажними витівками. Моментами свого життя Волочкова ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram, і цей раз не став винятком – балерина опублікувала чергове фото з лазні, яке здорово повеселило шанувальників.

Як видно, перед камерою зірка з'явилася в одних трусах, а голі груди вона прикриває долонями. При цьому все тіло Насті від голови до п'ят покрита коричневою брудом. За словами балерини, саме цей бруд до неї відмінно прилипає. "На щастя, крім лікувальної грязі, подарованої мені Машенькою @maria_remizova в день прем'єри, ніякий інший бруд до мене не прилипає. А лише залишається у руках тих, хто намагається його в мене кинути або облити ним", - заявила Волочкова. Звичайно ж балерина зайняла улюблену – шпагат, за якою її можна пізнати.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.