Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертими селфі в дзеркалі, позуючи лише в прозорому боді білого кольору. Так, артистка засвітила змарнілу фігуру, рекламуючи японський бренд косметики.

Фолловери не пройшли повз, висловивши свою думку в коментарях і звинувативши Анастасію в надмірній ретуші: "Аж дуги на душовій повело! 😂 пів прибрала руки чи що )))", "Двері душа і халат попливли😆😆😆 фотошоп повинен бути в міру або хоча б з вмінням це робити", "Вже не Колька... 😂", "Вже роздяглася , і на тб для дорослих🤔", "Ви хоча б бачили це фото? Там обличчя перекршено..", "Блін це зовсім негарно 😜", "😂😂Фотошоп з тобою не дружить!Вся ліва сторона попливла!🙈🙈🙈Навіть халат деформувався!😂😂😂".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.