Відомі українські гумористи з "Дизель Шоу", які постраждали у жахливій аварії, повільно, але досить впевнено відновлюються і повертаються до своєї улюбленої роботи. Варто зазначити, що їх девізом в новому турі стала фраза "Марина з нами" - в пам'ять про загиблу колегу Марину Поплавську. Актори з основного складу колективу поділилися в мережі ексклюзивними кадрами з Мариною.

Про це стало відомо завдяки новим публікацій акторів в мережі Instagram.

Актори "Дизель Шоу" з Мариною Поплавської, Николаевские известия
Актори "Дизель Шоу" з Мариною Поплавської, Николаевские известия

У соціальних мережах актори завантажили ролики із закулісного життя Марини і її репетицій:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам той факт, що 20 жовтня 2018 року сталася страшна аварія, в якій загинула акторка Марина Поплавська. В цей день близько 6:00 під Києвом автобус з артистами "Дизель Шоу" врізався в фуру. Відомо, що Марина загинула на місці, так як основний удар при зіткненні припав на праву передню частину автобуса — вона виявилася повністю зім'ята фурою.

Професійною акторкою Марина не була і вона дуже пишалася тим, що до виходу на сцену вона 23 роки працювала в школі, де викладала українську мову і літературу.

"Я дуже люблю дітей, школу, атмосферу в ній і жити без цього не можу… Дуже багато образів я знахлджу саме тут. Особливо яскравим вийшов образ колоритної директоркм у скетчкомі "На трьох", списаний з моєї першої шкільної вчительки Надії Костянтинівни Безязикової", — говорила Марина.

Нагадаємо, хто переміг в "Танцях з зірками": несподіваний вибір улюбленої пари українців і деталі фіналу шоу.

Як повідомляв Знай.uа Чапкіс привів на "Танці з зірками" молоду коханку: 50-річна різниця у віці — не перешкода.

Знай.uа писав, Остапчук покинув "Танці з зірками" в кроці від фіналу: кращі номери легенди "Євробачення".