Восени гурт Kazka порадував своїх прихильників новиною про те, що запис довгоочікуваного другого альбому під назвою Nirvana закінчено. І подарунком до Нового року для фанів стане випуск нових пісень - презентація всього альбому запланована на 27 грудня.

Днями музиканти виклали на YouTube "Палала" - першу пісню з альбому, яка на сьогодні зібрала вже понад 750 тисяч переглядів. Трек обіцяє стати хітом. Але чи повторить він успіх "Плакала" - час покаже.

Знай.uа поцікавився у Олександри Заріцької, Микити Будаша і Діми Мазуряка, що вони думають з цього приводу.

На ваш погляд, в "Нірвані" є пісня, яка може перевершити успіх "Плакала"?

Саша: Якщо серйозно, в новому альбомі точно немає нової "Плакала". Але є пісні, які, ми впевнені, стануть хітами і полюбятся слухачам по всьому світу. Ми вклали в них душу.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Діма: Для нас презентація нового альбому – свого роду випробування, адже коли в попередньому була така пісня, як "Плакала", ставки високі як ніколи.

Микита: У той же час, новий альбом – шанс показати, якими ми стали сьогодні. З моменту презентації Karma минуло кілька років. За цей час у нас були сотні концертів, десятки країн і міст по всьому світу, тисячі глядачів і мільйони переглядів на YouTube. Ми подорослішали, змінилися, кілька разів пережили злети і падіння. Нам хочеться поділитися цим багажем зі слухачами.

гурт KAZKA
гурт KAZKA

Яка пісня для вас найбільш особлива і чому? Що нового прозвучить в альбомі, якщо порівнювати з попередніми піснями?

Діма: У цьому альбомі у нас всіх різні фаворити. Напевно, це говорить про те, що він вийде дуже різнобічним. Мої фаворити “Твоєї крові” і “Палала”, яку ви, напевно, вже чули. Сподіваюся, ви залишили в YouTube під треком коментар, як вам?

Микита: Найбільш особлива і особиста пісня для мене – “Як пече”. З нового в альбомі буде багато аналогових синтов і різноманітних стилів. Порівняно з попереднім він буде веселішим і танцювальнішим.

Саша: Дуже складно вибрати улюблену пісню після того, як працював над ними стільки часу. Але я хотіла б відзначити пісню “Випадок”. Мені було зовсім непросто її записувати, адже в ній ви почуєте не райдужну історію успіху, а чесну розповідь про випробування, які Kazka пережила за ці кілька років.

Гурт KAZKA
Гурт KAZKA

Чому обрали першим презентувати саме трек "Палала" з альбому? Це завжди складний вибір - пісні, яка повинна потенційно стати хітом. Хто приймав остаточне рішення?

Саша: Рішення ми приймали всі разом. І оскільки намагатися визначити долю тієї чи іншої пісні – справа невдячна, ми просто покладалися на інтуїцію. Тепер чекаємо вашої рецензії, чи спрацювало.

Ваш продюсер, Юрій Нікітін, прослухавши альбом, що сказав вам?

Діма: Напевно: ми це зробили! Адже весь цей час він разом з нами працював над ним.

Микита: Або: класна робота!

Саша: Або щось про те, що нас чекають великі справи!

Саша Заріцька і Юрій Нікітін
Саша Заріцька і Юрій Нікітін

З ким із артистів Kazka б заспівала дуетом?

Саша: Ні для кого не секрет, що я – фанатка Ріанни. Сподіваюся, коли-небудь ми ще заспіваємо разом!

Микита: Заради Саші, я теж готовий заспівати з Ріанною!

Діма: І я! Але тільки заради тебе, Сашо. Так би – ні за що.

Саша: Куди б я без вас.

Незабаром на YouTube-каналі гурту буде опублікована ще одна пісня з нового альбому. Її вихід - 5 грудня.

Нагадаємо, раніше KAZKA змусила "плакати" не тільки Україну - в Росії склали рейтинг пісень, які найчастіше люди шукали протягом року, і "Плакала" посіла першу сходинку!

Також улюблений кліпмейкер Ані Лорак Катерина Царик розповіла, до якої важливої події у житті вона готується.

Раніше генеральний директор каналу М1 і М2 Сергій Перцев розповів Знай.uа, як терпить невдоволення артистів і що робить, коли вони ображаються.