Російська актриса Христина Асмус після нещодавніх зйомках у секс-сцені У фільмі "Текст" звернулася до журналістів і шанувальників. Вона заявила, що любить свою роботу.

Відповідний допис акторка опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Так, зірка нарікала на завантаженість та виснажливі зйомки, що викликало бурхливу реакцію у мережі. Але вже через день артистка показала інше відео, на якому пояснила, що тільки закінчила зйомки, тепер збирається на інтерв'ю, репетицію, спектакль і захід проекту "Вернувшиеся".

"Так, з температурою, з хворою спиною. За останні три дні я спала цілих три години. Я люблю свою роботу!", - сказала Асмус на відео.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зазначимо, що у 2019 році на екрани вийшов фільм "Текст", де Христина Асмус виконала одну з головних ролей. Відео з постільною сценою з фільму стало поширюватися мережею. Після цього актрису почали і її чоловіка Гаріка Харламова почали цькувати, говорити про те, що пара розлучилася і подала на розлучення.

Христина Асмус, Fashion network
Христина Асмус, Fashion network

Користувачі почали масово труїти Асмус і Харламова за те, що заміжня жінка дозволила собі участь в таких зйомках.

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.