Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дивним постом, поскаржившись, що хтось продає її особняк в мережі, вимагаючи за нього більше 2,5 мільярдів рублів. Так, артистка спростувала чутки про те, що переїжджає з дому, звинувативши у всьому шахраїв. Втім, шанувальники не повірили Анастасії, підозрюючи її в самопіарі.

"З ранку вже дзвонять знайомі та друзі, запитують чи продаю я свій будинок. Друзі, не ведіться на шахраїв. Я нічого не продаю. І навіть в думках. Мій будинок - моя фортеця. Я обурена, на фото стоїть будинок, схожий на мій, використані фото мого інтер'єру. Ось так діють шахраї. Зупиніться, люди!!!! А я дзвоню своєму адвокату і в правоохоронні органи.", - поскаржилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз, припустивши, що оголошення виклала сама балерина.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання балерина обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.