Валерій Жидков зізнався, що вважає себе виключно телевізійною персоною і ставати блогером в соцмережі або на YouTube не хоче.

Про це він повідомив у інтерв'ю порталу Знай.uа.

Зірка "Кварталу 95" згадав, як робив перші кроки в гумористичному напрямку.

"З чого я починав? Це був літературний і естрадний гумор. Це називалося в Радянському Союзі фейлетони, якісь монологи", - поділився артист.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наразі велику популярність мають різні стендап-шоу, включаючи "прожарки". Валерій зізнався, що до "прожарки", де жорстко висміюють когось, не готовий, а ось стендап вважає найбільш прогресивним гумористичним жанром. На думку Жидкова, в Україну стендап прийшов з Росії.

"Стендап, напевно, прийшов спочатку на ТНТ в Росії, будемо чесними! Це було копіювання американського, британського напрямків, тому що у нас ця ніша була не зайнята і її досить якісно посіли хлопці з Камеді Клаб. Але це був більше пост-КВКшний фоформат. Приблизно з такими штуками я виступав у “Кварталі”. Ми можемо позмагатися в якості, але форма була приблизно однакова. А саме популярність стендапу у нас стала відлунням від ТНТешного. Відповідно, ТВ-майданчик, який з'явився в Москві, якийсь час був зрозумілим орієнтиром для всіх, хто хотів в цьому жанрі реалізуватися. Наслідували один одного, пародіювали", - прокоментував гуморист.

У той час і сам Валерій робив перші спроби освоїти цей жанр.

"Зараз я це дивлюся, згадую - свого мало чого було, а швидше наслідування когось. Потім поступово, коли це виросло в мені, я зрозумів, що це найпрогресивніший гумористичний жанр, тому що в нинішніх реаліях, коли нікого не здивуєш красивою картинкою, яскравою сценою, і коли форма відходить на друге місце і залишає місце змісту, стендап - стиль, який швидко займе свій простір, і в тому числі в Україні. Знову ж таки це той жанр, де ти можеш залишатися собою, що для мене дуже важливо. Я ніколи не був хорошим актором, ніколи не виходило влазити в чужу роль, грати її", - підсумував артист.

Нагадаємо, раніше Валерій Жидков поділився одкровеннями про сім'ю і те, як став хокеїстом і непоганим знавцем жінок.

Також Знай.uа повідомляв, у чому виявилася потенційна небезпека “Жіночого Кварталу”.