Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, презентувавши ремікс до свого провокаційного латиноамериканському хіта "Elefante". Так, артистка позувала в пікантному синьому боді і колготках у сіточку, доповнивши образ яскравим макіяжем.

"Ловіть потужний ремікс на мій світовий хіт #Elefante. Дякую талановитому @djipunkz за нове звучання моєї пісні, мені дуже сподобалося😍", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз, проте розкритикували пост: "Ні разу не фотошоп)", "Нафотошопила себе худою😂", "Насть ви і так гарна,навіщо ви секс на показ,він вам не личить він у вас в очах,а це крутіше ніж виблискувати попою...", "Навіщо так рот відкривати????", "А куди жопка поділася😏".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.