Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр зі зйомок шоу "Ніч супер-хітів" на телеканалі 1+1, позуючи у досить пікантному вбранні. Так, артистка приміряла облягаюче боді в паєтках з глибоким декольте, доповнивши образ довгим шлейфом і масивними прозорими каблучками.

"1 - 2 - 3? 😉", - поцікавилася Могилевська. Фолловери не пройшли повз: "Вау, яка Ви прекрасна Принцеса 😍❤️💖", "Ви прекрасні! Так тримати!", "Легенда Олексіївна @nataliya_mogilevskaya Ви вчора були прекрасна💚", "Ви красуня! 🔥🔥🔥🔥😘😘😘😘😘👍👍👍👍👍👍", "Шикарна жінка Наталія! 😍😊👍", "@nataliya_mogilevskaya всі круті, але перша це секс і вогонь 😍😍😍!!цей погляд..😜.Спекотні фото, дуже спекотні🔥🔥🔥🔥🔥👍👍👍👍👍😻😻😻😻😻".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".