Співачка і актриса Аліна Гросу розповіла, що вірить в магію і на Новий рік завжди загадує найпотаємніше бажання.

У коментарі Знай.uа вона зізналася, що саме із задуманого вже збулося.

За словами артистки, багато років поспіль вона мріяла про одне й те саме - зустріти свою долю, другу половинку.

"Знайти близьку для душі людину, - зазначила Гросу. - Все одно дівчинки про це мріють і про це бажають, щоб поруч був один коханий-єдиний".

Аліна Гросу з чоловіком
Аліна Гросу з чоловіком

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аліна зазначила, що це бажання у неї збулося, а 2019 рік став найказковішим в її житті. Вона вийшла заміж за Олександра - її принца, зіграла чарівне весілля в Італії.

"У магію і чаклунство вірю і обов'язково буду загадувати бажання на Новий рік. Не знаю, збувається чи ні, але Саня зі мною - вже, мабуть, дещо й збулося", - сказала співачка.

Аліна Гросу з чоловіком, весільне фото
Аліна Гросу з чоловіком, весільне фото

Крім цього, Аліна зізналася, що цей рік став для неї значущим ще й тому, що вона знайшла себе в музиці і добилася успіху в кіно.

"Я встигла знайти власний напрямок у музиці, який би максимально подобався моїм слухачам. Кілька серіалів вийшло зі мною, один з яких -“Таємна любов” з 48% охоплення аудиторії, на телеканалі “Україна” йшов. Ще вийде один серіал під назвою “Без пам'яті закоханий”. І ще з 10 числа буду зніматися у новому кінопроекті, якому - поки сказати не можу", - поділилася Аліна Гросу.

Нагадаємо, раніше Знай.uа публікував ексклюзивне інтерв'ю з Аліною Гросу, в якому співачка розкрила деталі тоді ще майбутнього весілля в Італії, а також відверто розповіла про свого нареченого.

Також читайте, як через півроку після весілля Аліна Гросу знову приміряла весільну сукню.

Крім цього, група Kazka привідкрила завісу про новий альбом Nirvana.