Кохана голлівудського актора Кіану Рівза Олександра Грант вирішила відповісти на головне питання користувачів мережі. Після новини про майбутнє весілля з художницею, увага до неї збільшилася в рази.

Так, люди почали цікавитися не тільки її особистістю і досягненнями, але і питанням, чому 46-річна жінка не фарбує волосся і воліє залишатися з сивиною. Хейтери жінку навіть звинувачували у тому, що вона не стежить за своїм зовнішнім виглядом і Олександра відреагувала на нападки.

Художниця зазначає, що не збирається приховувати свою сивину заради власного здоров'я. Жінка зізналася, що посивіла ще в 20 років і після цього часто змінювала імідж, що відбилося на стані її здоров'я.

Кіану Рівз з Олександрою Грант
Кіану Рівз з Олександрою Грант (фото з вільних джерел)

"Новина дня... Я посивіла, коли мені було трохи більше, ніж 20... І фарбувала волосся в різні кольори, поки мій організм не почав реагувати на токсичні барвники. У 30 я дозволила собі залишитися "блондинкою"... мені це подобається, і я підтримую той факт, що кожна жінка повинна виглядати, як вона хоче в будь-якому віці. І якщо хтось з них гине через стандарти краси, давайте поговоримо про них", – написала Олександра Грант.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того, вона поділилася з шанувальниками інформацією про те, що фарбування волосся та хімічна завивка здатні викликати рак молочної залози.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" зіграє в новій "Матриці", що відомо.

Як повідомляв Знай. ua, Кіану Рівз знайшов кохання свого життя.

Також Знай. ua писав, що вічний холостяк Кіану Рівз показав світу свою дівчину.