Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже кілька років живе і працює в Росії, обожнює привертати до себе увагу. Нещодавно зірка презентувала новий хіт і в цей раз вирішила пропіарити пісню з допомогою старшої дочки. У своєму Instagram артистка опублікувала коротке відео, на якому її дочка Євангеліна наспівує цю пісню.

Лобода сама знімає свою дочку на відео, Єва сидить в дивному місці з великими навушниками на голові і самозабутньо наспівує хіт мами. Далі можна почути, як сама Світлана підспівує дочки, але її в кадрі не видно. У підписі до фото Лобода написала: "Як Евка вперше почула #НовыйРим. "- Мам, це хітяра!" А що скажете ви?". Шанувальники звичайно ж почали обговорювати новий трек зірки, і спів її дочки, але найбільше уваги дісталося іграшковій собаці, яку Єва тримає під рукою, і яка виглядає як жива.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.