26-річна дочка скандального проросійського екс-нардепа Михайла Добкіна Алла вже встигла попрацювати моделлю, вона має власну картинну галерею, а також недавно зайнялася благодійністю. Дівчина вже встигла вийти заміж, народити сина і повернутися в колишню ідеальну форму. Зараз красуня відпочиває в сонячному Дубаї, звідки публікує в Instagram яскраві кадри.

Як видно, позасмагати на пляж Алла вийшла в стильному гірчичному купальнику, який підкреслив її довгі ноги і струнку талію. Модель зображена в цікавій позі, присівши на величезні камені, за її спиною красиві пальми, а під ногами білий пісок. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане, а на очах сонцезахисні окуляри. Шанувальники в захваті від яскравій фотосесії Алли і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.