Молода дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу красуня вирішила нагадати фанатам, що у 2016 році вона стала "Міс Україна", і опублікувала кумедний кадр в цікавому образі.

Як видно, перед камерою Саша позує в чорному оксамитовому платті, яке підкреслило її ідеальну фігуру і довгі стрункі ніжки. Цей наряд без бретелей, але зате з цікавим елементом, який нагадує шлейф, а сама Саша порівняла його зі стрічкою, яку чіпляють на фігури моделей на конкурсах краси. Волосся Кучеренко розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. У підписі до фото красуня написала: "Згадуючи часи фото в стрічці. Ну як я? Не втратила кваліфікацію?". Шанувальники в захваті від нової публікації Олександри, дівчину буквально завалюють компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.