Одіозна російська балерина Анастасія Волочкова, відома великою скандалісткою, а її балетний талант зійшов до банальних шпагатів у бікіні і голяка. Артистка славиться своїм кепським характером і зарозумілістю, вона часто публікує в мережі яскраві кадри в надії на компліменти, але не завжди отримує те, що хоче.

Так, цього разу Настя показала цілком собі нейтральне і навіть гарне фото, на якому позує, сидячи в кріслі біля каміна. На ній чорний наряд – прозора мереживна блузка та прості штани. Але всю атмосферність псує підпис до цього фото, в якому Волочкова красномовно себе хвалить. Так, серед іншого вона розповідає про благодійність, якою займається. "Моя благодійність не про гроші... Я не збираю гроші! Всі запрошення на мої виступи поширюються абсолютно безкоштовно. Будь-який охочий може легко потрапити на виставу з моєю участю", - написала балерина. А фоловери взялися коментувати публікацію.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.