Відома українська співачка та актриса, яка вже багато сезонів веде шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль, часто радує численних шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Артистка велика любителька гарних атмосферних фотосесій, якими також охоче ділиться в мережі.

Так, в цей раз чарівна Тіна показала загадковий кадр, на якому з'явилася в незвичайному образі. На ній світле атласне вбрання, волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі досить яскравий макіяж з її улюбленою червоною помадою. Тіна пронизливо дивиться в камеру, спопеляючи одним тільки поглядом. У підписі до фото Кароль розповіла, хто допомагав їй створювати цей образ, а також зазначила сторінку фотографа. Шанувальники не приховують свого захоплення і засипають артистку компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.