Популярна співачка, актриса, модель та просто улюблениця Даша Астаф'єва вже давно підкорила серця фанатів. Красуня часто знімається для різних глянців і стала чи не першою українкою, яка з'явилася на обкладинці Playboy. Даша просто обожнює різні фотосесії, багато з яких виходять дуже пікантними, а результатами вона частенько ділиться у своєму Instagram. Так і в цей раз красуня показала фото з нового фотосету в Ісландії.

Як видно, перед камерою Даша з'явилася у цікавій локації і незвичному образі. На ній складний чорно-червоний наряд, який складається з боді-корсету, панчох і паска для них, довгого шлейфу та інших сітчастих елементів, а на її ногах масивні білі кросівки. Її довге волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото Астаф'єва розповіла, хто допомагав їй створювати цей образ, а також написала, що "туристи зацінили". Шанувальники красуні теж "зацінили" і почали засипати Дашу компліментами.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.