Цими днями відома українська співачка Софія Ротару, яка раніше втрапила у гучний скандал стосовно повернення до Росії, пішла на зухвалий крок. Так, артистка виступила на фестивалі "Пісня року". Відповідні відеоролики з'явилися в Instagram знаменитості.

На одному із них, видно українську співачку біля входу концертно-розважального комплексу "ВТБ Арена", де вона обнімалася із скандальним російським Філіпом Кіркоровим.

"Її тут чекали, напевно, більше всіх. Софія Ротару приїхала на "Пісню року". Виглядає приголомшливо, настрій відмінний всім злим язикам на зло. За лаштунками Софія Михайлівна зустрілася і поспілкувалася з другом – Філіпом Кіркоровим. І вся в квітах і компліментах покинула захід", – саме так підписала відеоролик артистка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зауважимо, що в коментарях українці негативно віднеслися до приїзду Ротару в Росію, назвавши її зрадницею.

Нагадаємо, Софія Ротару поїде в Москву для того, щоб знятися в музичній премії "Пісня року"