Популярна співачка і бізнесвумен Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру з участі в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Днями артистка повідомила, що випустила свою лінію косметики, а тепер з цього приводу знялася для глянцю Flacon Magazine. Кадр з цієї фотосесії Віра показала фанатам в соцмережі.

Як видно, для глянцю вона перетворилася на божевільного хіміка, якого як би застукали за "темними справами". При цьому можна помітити, що зірка змінила зачіску – тепер вона з рудим волоссям-каре. На Вірі дивний комбінезон і акуратні босоніжки на шпильці. А у підписі до фото Брежнєва розповіла, хто допомагав їй створювати цей незвичайний образ. А шанувальники почали обговорювати і її цибуля, і обстановку, і косметику.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.