Сьогодні в Україні День благодійництва. Про це повідомив відомий ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров на своїй сторінці у facebook.

"А попереду свята. Нагадую, що цього року ми з Andre Tan запустили в продаж дуже зручні та стильні сумки. Вони мегамісткі, але складаються в мінігаманець. Таку сумку можна завжди носити з собою на випадок непередбачених покупок і відмовитися від поліетиленових пакетів, тим самим рятуючи природу від забруднення. Відмова від пластику – світовий тренд. Але ці сумки не тільки оберігають природу і допомагають переносити покупки, але і допомагають рятувати життя діток", - зазначив Комаров.

За словами Комарова, всі гроші від продажу йдуть у фонд #чашкакофе, на допомогу важкохворим дітям. Відмінний варіант для тих, хто любить дарувати подарунки зі змістом. Купити сумки можна в будь-якому магазині Andre Tan або в інтернет-магазині. Є в різних кольорах.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Коли всі сумки будуть продані, Андре Тан передасть всю виручку від них на лікування одного з наших підопічних (нагадаю, зараз триває збір для Матвія Гаврильцева. За зібрані вами гроші він вже проводить лікування в Ізраїлі. Залишилося зібрати близько 50 000 $. Про нього буде окремий пост з деталями, зараз триває перший етап лікування в плановому режимі)", - додав Дмитро Комаров.

Всім читачам, які стежать #чашкакофе і допомагають Дмитро Комаров висловив щиру подяку. І сказав, що за 3,5 роки існування проекту зібрали вже 38 мільйонів гривень і змінили 32 дитячі долі, врятували життя.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Також портал Знай.ua писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.