Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантні кадри зі зйомок шоу "Х-Фактор", де судить учасників разом з Олею Поляковою, Ігорем Кондратюком та Андрієм Данилко. Так, артистка кардинально змінила імідж, примірявши червоне шкіряне плаття і доповнивши образ яскравою перукою.

"Друзі, дивитесь #xfactor? Я чекаю вас на @xfactorstb 💋 Сьогодні у нас ефір, присвячений 90м та 2000м😍Цей сезон надзвичайно сильний. Кожен учасник особливий і неповторний.", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Огоооо мамасіта❤️", "Вау🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Я думала це Полякова🤷🏼‍♀️", "Красива😍😍😍😍", "Вам дуже личить 🔥", "Найкращий образ вогонь ти дуже гарна🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.