Як відомо, знаменитий гуморист та резидент "Comedy Club" Гарік Харламов веде активно власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, цього разу актор поділився фрагментом нового випуску розважального шоу, в якому Віра Брежнєва виступила в абсолютно несподіваній ролі.

Відтак, на відео екс-учасниця гурту ВІА, несподівано сівши навпочіпки, еротично вибирала баклажан, лягала на сцену і сексуально проводила руками по своєму шикарному тілу.

Нагадаємо, що раніше в мережі оприлюднили повне відео скандальної постільної сцени з відомою російською актрисою, дружиною знаменитого коміка Гаріка Харламова Христиною Асмус з фільму під назвою "Текст".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вийшов черговий випуск "День із зіркою", де російський блогер Денис Ковальський поїхав у Париж, щоб зустрітись із Харламовим для великого інтерв'ю. Відтак, шоумен розповів про дружину Христину Асмус, догляд за Камеді клаб, імпровізацію та боязнь літати.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.