Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив трепетне фото, поєднавши в колажі знімки своїх дітей - Артура і Веселіни. Так, артист показав, як змінилися і подорослішали його чада, однак обличчя новонародженого молодшого сина Єлисея поки приховує від чужих очей.

"Мій Красень і Красуня!❤️❤️ @babkin.artur @veselina.babkina", - лаконічно підпил Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "ЗдОрово!👍🤗 Це найголовніше, коли діти щасливі!👧👦", "Артур так круто змінюється!!!!", "Космічні дітки 💛", "Такі вже дорослі)", "Такі вже ксерокопії ваші.", "Прекрасні дітки❤", "Клас😍😍😍💕", "Які гарненькі! 👍🤗👏", "Яке волосся 😍".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.