Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим дивним фото, демонструючи кількість букетів з білих троянд, подарованих шанувальниками після її виступу в Домі культури міста Солнечногорськ. Так, артистка позувала на задньому сидінні свого авто, а з-під квітів ледве виднілося її обличчя, яке здавалося блідим через ламп в машині.

"чи не це щастя?🙏 Я від душі подарувала Солнечногорську цей наш спектакль!😊 І ось так ошатно їду до коханого.🌺😊 Спасибі, дорогі, за ці емоції!👍😬🌺 Мій Майбах переповнений білими трояндами ! 🙏🌺🌹 І Основна частина квітів їде в газелі", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "наче на могилі", "Я одна побачила купу пельменів??)))😆", "Фу,Наська ,налякала! Думала ,що сталося,в квітах лежиш 🤦🤦🤦", "Скільки років тому Майбаху? Його вже по старості утилізувати пора", "Не треба так більше фотографуватися. Жахливо виглядає. Не треба.".

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.