Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася чуттєвими пікантними кадрами, позуючи в розкішному шовковому платті перлового кольору від культового модного дому Alexander McQueen. Так, артистка грайливо зняла напівпрозорі босоніжки з блискучими вставками, доповнивши образ масивними сережками-кільцями.

"#tonakarol wearing @alexandermcqueen
Ph @kulakowskiy #тинакароль", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Закохана жінка = красива жінка🌹", "яка богиня🔥", "Біла королева💞", "Наша королева😻🔥", "Ух ти яка 😍😻", "Краса 😍😍😍", "Тіна, Тіна, Неземна Краса😍", "Неймовірна ❤️", "худишка 🤤", "мені подобається твоя спинка😍🧨", "Як же мені подобається цей образ😻🔥".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.