На розважальному російському телеканалі ТНТ з'явився анонс показу серіалу "Слуга народу" з Володимиром Зеленським у головній ролі. Інформація про це з'явилася в одному з телеграм-каналів, там опублікували скріншот цього анонсу, на якому можна помітити цікаву деталь. Як видно на цьому зображенні, анонс "Слуги народу", як ніби хотіли показати так, щоб він не впадав в око, і це на тлі інших анонсів, які більш яскраві.

Також можна звернути увагу, що презентація українського серіалу чомусь відбудеться в середині тижня. Анонс показує, що в середу, 11 грудня, в ефір телеканалу ТНТ о 18.30 вийде серіал Інтерни, потім о 19.00 буде прем'єра "Слуги народу", а о 20.30 будуть показувати "Сашатаня". При цьому біля "Слуги" немає картинки з героями, як у двох інших випадках. "Яка чудова прем'єра поставлена завтра на ТНТ в 19:00! І головне – без зайвого шуму. Ніякої широкої реклами і дивний старт серіалу посеред тижня. Дуже цікаво", - йдеться в повідомленні до анонсу.

Нагадаємо, фільм і серіал із Зеленським у головній ролі потрапив в топ-10 найпопулярніших відео на YouTube.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Квартал 95" готує нову серіальну "бомбу".

Також портал "Знай.ua" писав, що франківчанка стала жертвою "Слуги народу", Кошовий зважився на відчайдушний крок.