Колишня учасниця хору імені Верьовки та мати популярної співачки Насті Каменських Лідія заспівала дуетом з хрещеною її доньки Аллою Кудлай. Іронічна пісня артисток під назвою "Подруга" з'явилася на Youtube-каналі.

До речі, автором музики і слів нової композиції став зять Лідії Каменських, репер Олексій Потапенко (Потап). А саму пісню Настя Каменських подарувала своїй мамі на день її народження.

Лідія Каменських і Алла Кудлай, фото: прес-служба NK
Лідія Каменських і Алла Кудлай, фото: прес-служба NK

За словами знаменитості, її мама і хресна давно хотіли заспівати разом. Тому Настя і Потап таким чином втілили мрію близьких їм людей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських поділилася відвертим фото з "Х-Фактор 10", виставивши напоказ спортивну фігуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських кардинально змінила імідж, примірявши червону шкіряну сукню і доповнивши образ яскравою перукою.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських позувала в пікантному синьому боді і колготках у сіточку, доповнивши образ яскравим макіяжем.