Найкрасивіша жінка в світі 2019 року і успішна супермодель Белла Хадід вразила користувачів мережі новими знімками у відвертому вбранні, передає Politeka.

Американська супермодель палестинського походження Белла Хадід вийшла на вулицю в білій сукні з тонкого серпанку. Вбрання завдяки прозорості показало всім принади красуні.

23-річна знаменитість постала в Сен-Бартелемі (Кариби) перед посадкою в літак в облягаючій міні-сукні з прозорої тканини, з-під якого виднілися її голі груди. Свій образ модель доповнила кросівками Nike Air Force 1 і масивним золотим перстнем.

Белла Хадід, фото Instagram

Белла Хадід, фото Instagram

День перед цим Белла Хадід вже опублікувала ще одні знімки в прозорому одягу. На серії фото, які вона розмістила в Instagram, модель позує в білих штанях і білому прозорому топі з відкритою спиною, через який просвічують принади найгарнішої жінки у світі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Белла Хадід, фото Instagram

Белла Хадід, фото Instagram

Белла Хадід, фото Instagram

Нагадаємо, Беллу Хадід визнано найкрасивішою жінкою у світі, оскільки форма її обличчя, губ та підборіддя "ідеальні", згідно з "Золотим перетином", який протягом століть вважається найпрекраснішим співвідношенням в мистецтві і архітектурі і є знаменням краси.

Фахівці на чолі з пластичним хірургом Джуліаном Де Сільвою розрахували ідеальну форму обличчя, з огляду на розмір і положення губ, носа, підборіддя і лінії щелепи. Дані Белли виявилися найбільш близькими до ідеального співвідношення.

Як повідомляв Знай.ua, Белла Хадід затьмарила Instagram "голою" сукнею