5 грудня в Україні відбулася прем'єра історичної драми "Чорний ворон" за однойменним романом Василя Шкляра. Головна роль дісталася акторові Тарасу Цимбалюку, якого багато глядачів знають за серіалами "Центральна лікарня", "Село на мільйон" і "Кріпосна".

Ми зібрали цікаві факти з життя актора, щоб українці змогли дізнатися більше про свого кумира.

Тарас займається спортом, любить подорожувати і регулярно підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками в соціальних мережах.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Цікаві факти про Тараса Цимбалюка

• Роль Івана в "Чорному вороні" – його перша головна роль в повнометражній картині.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

• До зйомок у стрічці актор підготувався заздалегідь. За сценарієм більшу частину часу його герой проводить верхи на конях або вправляючись з шаблею – цього Тарас навчився, коли працював над попередніми проектами.

• На тілі Тараса 12 татуювань. Актор настільки перейнявся образом головного героя фільму, що після завершення зйомок зробив татуювання птиці на лівому стегні.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

• Готуватися до зйомок Тарасу допомагав батько. Цимбалюк-старший історик за освітою, тому дізнавшись про затвердження сина на головну роль в історичній картині, передав йому документальні матеріали. Крім того, актор прочитав роман Василя Шкляра і спогади учасника холодноярських подій Юрія Горліс-Горського.

• Кожен день хлопець починає з пробіжки, регулярно займається на тренажерах і приймає спортивне харчування – серед його фаворитів протеїн і арахісова паста.

• Незважаючи на бездоганну фігуру, харизму і голлівудську зовнішність, Тарас досі неодружений.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Нагадаємо, "Чорний ворон" Шкляра повернув українців у бунтівні 20-ті та кинув у вир війни на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в картині взяв участь відомий український музикант Сергій Бабкін.

Також портал Знай.uа писав, як найкрасивіший чоловік став харківським ментом: Богдан Юсипчук про роль опера і спокусу одружитися.