Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне mood video, танцюючи під свій новий хіт з альбому "Sold out" "Новий Рим". Так, артистка позувала з довгим прямим волоссям в золотому брючному костюмі, суцільно прикрашеним паєтками, засвітивши груди і демонструючи ідеальну розтяжку. До речі, режисером нового кліпу стане Алан Бадоєв.

"Я часто вранці слухаю музику #youtube І мені подобається, коли я можу і слухати і дивитися...) зробили для вас #moodvideo !!!!!", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Це я п'яна додому з клубу так повертаюся 😂", "Викликає неоднозначні почуття🔥🤩", "Зайшло. Дуже близько, за стилем, з "Агата Крісті". "Килим Вертоліт" нагадало. 🔥🔥🔥👍👏👏👏", "Як завжди прекрасна!!!", "Від кого майже 4 хвилини бігли ?😂", "Трек бомбічний #lobodaofficial знову всіх зробила💥".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.